25 - Juliol - 2024
- Avís legal
Castellano
Mercedes Pastor RodríguezGonzalo de Parellada ProusFrancesc De Paula Rovira LlorFrancisco de Parellada AlbentosaRosa  Ribas VilaFaustino Sánchez Mielgo
 Contacta

Provença 214, 5a planta

08036 Barcelona

Tel.  93 321 64 12

Fax  93 439 51 67

 

Butlletí Informatiu: clicant aquí


Comparteix-ho:   Facebook Twitter


La firma

 

PRAXIS LEGAL I FISCAL és un despatx d'Advocats i Economistes format per diversos professionals amb àmplia experiència en les seves respectives especialitats que han unit esforços amb la voluntat d'oferir als seus clients un assessorament integral i donar així resposta efectiva a les diferents problemàtiques que es puguin plantejar.

Els integrants del bufet assisteixen regularment a cursos i seminaris que els permeten ampliar coneixements i actualitzar i conèixer tant els canvis legals com a criteris jurisprudencials que contínuament es donen en les diferents matèries.

La filosofia de la firma és la de treballar coordinadament avaluant i analitzant els conflictes plantejats d'una forma multidisciplinària, intentant d'aquesta manera aconseguir donar-los la millor satisfacció possible.

Amb el clar objectiu d'optimitzar recursos i realitzar una actuació ajustada a les necessitats individuals, el tracte amb el client és directe i personal, buscant una estreta col · laboració amb ell i mantenint puntualment informat dels assumptes encomanats.